Czy po zakończeniu sprzedaży mogę usunąć dane moich uczestników z waszych serwerów?

Tak, można to zrobić przy pomocy przycisku “Usuń dane moich uczestników”.

Znajduje się on w panelu “Podsumowanie” oraz w panelu “Monitoruj > Zamówienia”. 

qLqoH45I9G_lLDWmrgg6nbAlPkAsuGwF4AzkMoB-WnIm4GAkRLyn-4urejVqpwfwV0jFcyOgFRAkAYbeB9Ha_0ZEwvYa3mouzG9Kx4Kr0PNGmY0y-saLaq7TrU_8LA